25.5.2024

Vážení přátelé,

letošní školení canisterapie a zkoušky canisterapeutických psů nakonec budou. Podařilo se nám sehnat místo. 

 

Školení a zkoušky se uskuteční v sobotu 25. 5. 2024 od 9:00 hodin na Srubové základna Modré střelky u Náchodského zámku (už jednou jsme tam byli)

Je to krásné klidné místo pod zámkem v Náchodě - Základna je umístěna na kopci na pokraji lesoparku v těsné blízkosti Náchodského zámku. Je zde dostupné koupaliště, obchod a velké veřejné hřiště – vše 5 minut chůze z kopce. Zde je odkaz na mapy: 

https://mapy.cz/…=17

Kdo se přihlásí, tomu pošlu další informace tj jak bude školení probíhat, co s sebou atd. Občerstvení bude zajištěno, veterinář, zkoušející i přednášející také, včetně ukázek atd. Občas mi mizí Vaše adresy, proto prosím přepošlete to členům, kteří tuto informaci nedostanou. Také moc prosím o pomoc při organizování této akce tj. potřebuji invalidní vozík, projektor, notebook a reproduktory, atd. 

Je to sice hektické, ale těším se na Vás a Vše pejsky :-) 

Jitka Erlebachová

P.S.: Je možné, že to někomu pošlu omylem ...tak se nezlobte za nevyžádanou poštu, ale neslibuji, že je to naposledy :-) 

Ještě mám prosbu na aktivní canisterapeuty, mohl by prosím někdo udělat ukázku canisterapie dne 8.6. pořádaný Mysliveckým spolkem Tetřev Hlušice na  myslivecké chatě .Akce se koná od 14:00 hodin. Cestovné a náklady vám zaplatí. 

Pak je tu ještě školka v Náchodě v Bělovsi,  je to na 3x dne 23.5., 24.5. a 19.6. kolem půl desáté dopoledne. Venku nebo uvnitř.